26 Ocak 2013 Cumartesi

Üç Adım Yöntemi - Basura Bitkisel Çözüm

-->

üç adım yöntemi
Üç adım yöntemi
Bu yazımda üç adım yöntemi hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Yazımın esas amacı bitkisel yöntemlerle basurun geçebileceğini kanıtlayan bu kitabı sizlere duyurabilmektir.
Bilindiği üzere basur çok sancılı bir rahatsızlıktır.
Tedavisinin zorluğu bir yana maddi olarak da külfeti yanında getirir. Piyasada çeşitli ilaçlar ve kremler vardır. Bu ürünlerin fiyatları aşırı derecede pahalıdır ve ne kadar etkilidir tartışılır.

Basurun bitkisel yöntemlerle geçebileceğini sitemdeki bütün yazılarımda belirttim. Bitkisel yöntemlere canı gönülden inanıyorum. İnsanoğlu çağlar boyunca hemoroidler için bir çok kürler elde etmiş, bilimsel çalışmalar yapmışlardır.
Bu yöntemlerin bazılarını makalelerimde paylaştım. Hangi yöntem yararlıdır? Hangi yöntem kesin ve kalıcı çözümdür? Bu soruların cevabı aslında çok basittir. Her bünyeye uygun her evreye uygun tedavi yöntemi var.
Üç adım yöntemi de bu yöntemlerin bir araya gelerek yapılmış bitkisel tedavi anlamında eşsiz kaynaklardan bir tanesidir.
Benim bilmediğim bir sürü yöntemin olduğunu çok iyi biliyorum. Çünkü basur tedavisinde her yörenin kendine has tedavisi vardır. Nenelerimizin dedelerimizin yöntemleri farklılık gösterebilir.

Üç adımyöntemini bir yerlerden kesinlikle duydunuz. Çünkü pek çok insan bu kitap sayesinde sağlığına kavuştu. Bana gelen mailler içinde pek çok teşekkür mesajı var. Almanyada üretilmiş bu kaynak Türkçeye tercüme edilerek bizlere kazandırılmış.Uzun yıllar sonucunda araştırmalarını derleyen Johannes Haber isimli Alman bilim adamı bu üç adım yöntemini yazmış. Bizlere %100 çözüm garantisi veriyor.
üç adım yöntemi
üç adım yöntemi

Üç adım yönteminin en iyi yanı e-kitap olmasıdır. İstediğiniz her an bilgisayarınıza indirebilme lüksüne sahipsiniz. Kargo derdi yok. Kitabı alacak yer bulmak derdi yok. Kesinlikle bir hap,krem, herhangi bir kimyasal madde önermeyen bir kaynak.
Şu sıralar bakıyorum da üç adım yöntemine rakip yeni e-kitaplar piyasaya çıkmış. Bunun sebebini üç adım yöntemine bağlıyorum. Başarısıyla insanların dikkatini çekmiş ve taklitlerini üretmeye başlamışlar. Bitkisel basur tedavisinde ilk ve en önemli kaynak üç adım yöntemidir.

Üç Adım Yöntemi Ne Değildir?

Ø  Krem, hap, ilaç değildir.
Ø  Ek besin kaynağı gıda takviyesi değildir.
Ø  Cerrahi hiç bir yöntem değildir.
Üç adım yöntemi her zaman doğal şifa kaynaklarından çözümü sunar. Hangi evrede basur hastası olursanız olun 3 adım yöntemini kullanabilir hemoroidlerinizden kurtulabilirsiniz.

Neden Üç Adım Yöntemi?

1-) Dijital bir ürün.
2-) 3 adım yöntemi çok iddialıdır. 3 günde basurunuzdan büyük ölçüde kurtulacaksınız.
3-) Piyasada bedava bulunabilecek bir ürün değil. Yılların vermiş olduğu emeğin ürünü.
4-) İlaçlar ve kremler gibi devamlı kullanmanıza gerek yok. Bu açıdan çok uygun.
5-) Memnun kalmazsanız para iade garantisi.



23 Ocak 2013 Çarşamba

Basurun Belirtileri Nelerdir? (2)


Daha önce basurun belirtilerine değinmiştim. O yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımda biraz daha detaya inerek sizlere basurun belirtileri nelerdir? sorusunu cevaplamaya çalışacağım. En önemlisi belirtilere karşı neler yapabiliriz onu da yazmaya çalışacağım..

Basurun Belirtileri Nelerdir?


 ü  Anüs etrafında şişme,ağrılar vb. durumlar
 ü  Anal bölgede kaşıntı
 ü  Dışkılama sırasında veya sonrasında kanama
 ü  Anüste yumuşak doku çıkıntısı
 ü  Anal bölgede yanma hissi

Genel olarak belirtileri böyle sayabilmemiz mümkündür. Ancak basur hastalığı 4 evrede görülür ve her evrede farklı belirtiler vardır. Gelin bunları da tek tek inceleyelim.

basurun belirtileri nelerdir
basurun belirtileri nelerdir

1. Evre Belirtileri : Anüs ve çevresinde kaşıntılar oluşur. Ancak sizleri fazla rahatsız etmez. Bazen sanki tuvaletiniz bitmemiş gibi bir hisse kapılırsınız. Nadir de olsa ağrısız kanamalar olabilir.Birçok insanda 1. evre görülür çok önemli değildir. Yediğinize içtiğinize dikkat ederseniz bir sıkıntı yaşamazsınız.


2. Evre Belirtileri : Bu evrede artık basur memelerini hissedersiniz. Dışarıya sarkar ve ele gelir. İç çamaşırınızda kan lekeleri görmeniz mümkündür.


3. Evre Belirtileri : Artık sadece hissetmekle kalmazsınız ağrılarınız oluşmaya başlamıştır ve ciddi anlamda rahatsız olursunuz. Basur memelerini elinizle içeriye atmak zorunda kalırsınız. İç çamaşırınızda doğrudan kan lekeleri görmeniz mümkündür.


4. Evre Belirtileri : Son evreye gelmişsiniz. Buradan sonrası acillik olmaktır. Tuvalet bile yapamaz hale gelirsiniz. Oturamaz, yatamaz, uyamaz, yürüyemez hale gelirsiniz. Hayat kalitenizi düşürür bu evreye gelmeden önlem almanızı tavsiye ederim.


Son söz olarak şunları söylemek isterim. Basurun belirtilerinden yola çıkarak tedavi yöntemlerini araştırmalısınız. Benim önerdiğim her zaman sitemin de adı olan bitkisel tedavidir. Bitkisel tedavi yöntemi olan üç adım yöntemini okumanızı tavsiye ederim.
Üç Adım Yöntemini anlattığım makaleye ulaşmak için tıklayınız.

13 Ocak 2013 Pazar

Basur Agrisi Nasıl Geçer?

Son dönemlerde gelen maillerin sıklığından ötürü bu makaleyi yazma gereği duydum. Basur(hemoroid) hakkında birçok yazı yazdım. En güzel ve en başarılı tedavi yönteminin bitkisel yöntem olduğunu her yazımda vurguladım. Vurgulamaya da devam edeceğim...

basur ağrısı nasıl geçer
Basur ağrısı nasıl geçer?


Sizlere en iyi yöntemi söyleyeceğimden şüpheniz olmasın! Basur ağrısı nasıl geçer adlı makalemizin amacı bu acının sonsuza kadar dinmesine yardımcı olmaktır. Hemoroid ağrılarının ne kadar vahim ve kötü olduğunu iyi anlıyorum ve sizlere önereceğim çözümlerle hayır dualarınızı almayı bekliyorum. Sırayla saymak gerekirse;

1- Sıcak su oturma banyosu ağrınızı bir nebze olsun dindirebilecek bir çözümdür.
2- Sıcak tuğlaya oturma yöntemini de denemesem de iyi geldiğini okumuştum.
3-Lifli gıdalara ağırlık vererek dışkının çıkışını rahatlatmak
4- Bol bol su içmek
5- Benim kesin önerim olan %100 çözüm üç adım yöntemidir.Gerçekten ağrıyı dindirmek değil de tamamen kurtulmak istiyorsanız üç adım yöntemini deneyin.
Üç adım yöntemini anlattığım yazıma ulaşmak için tıklayınız.

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...