5 Mayıs 2013 Pazar

Basur İlaçları Para Tuzağıdır!!

Makalemin başından belirteyim bu yazı basur ilaçlarını karalama kampanyası için yazılmamıştır. Başlığımın ağır olduğunu düşünenler olabilir. Ancak Kişisel olan düşüncelerimi paylaşmak istedim. Basur ilacı alan veya almak isteyen kişilerin durumun ne olduğunu bilmeye hakları var.

Basur hastalığının birden fazla tedavi yöntemi olduğunu biliyorsunuzdur. Sadece bizim sitemizde 4-5 çeşit yöntemin varlığından söz edildi ve uygulamalarını elimizden geldiğince yazdık. Bizim her zaman tercih ettiğimiz tedavi, basur bitkisel tedavidir. 

Basur ilaçlarını derinlemesine araştırdım diyebilirim. Bu ilaçların pek çoğu ağrıları yatıştırmaktan öteye gidemiyor. Ayrıca ne kadar çok pahalı değil mi? 3 tane kutunun 200 lirayı bulduğunu görüyoruz. Ama bize kesin çözümü vaat edemiyorlar. Yaptıkları semptomları azaltmak sadece.

Gerçekten bu para tuzağına kanmak istiyor musunuz? Kimyasal madde dolu bu basur ilaçlarına para vermek akıl karı değil. 

--> Şöyle düşünelim 1 kutu ( ortalama 70 TL ) aldınız. Günlük her öğünden sonra bu ilaçları tüketirsiniz ve 1 ay kullandınız. 1 ay boyunca basur ilacı kullandınız ve ağrılarınız biraz geçti. Biraz daha kullanmak isteyeceksiniz ve 1 kutu daha alacaksınız. Zamanla bu basur ilaçlarına kendinizi bağımlı hissedeceksiniz. Çünkü rahatlığın verdiği mutluluğu hiç bir şey değiştiremez. Basur ilaçlarına verdiğiniz paralar da katlanarak devam edecektir.

Pekin neden bu ilaçlara bu kadar para veresiniz ki... Güzelim ülkemizde mükemmel bitkisel tedaviler varken. Çok saçma. Kendinize gelin ve basur ilaçlarına para vermeyin.  Hem kesenize yazık hem de zamanınıza. Günde 3 öğün ilaç içmenin sizler için de zor olacağını biliyorum. 

Bu makaleyi sonuna kadar okuyabildiyseniz sitemizdeki diğer makalelere de göz atın. En doğru kararı vereceğiniz pek çok makale yazıldı. Karar sizin şifayı doğada da arayabilirsiniz ilaçlarda da.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...