28 Mart 2012 Çarşamba

Basur Hapları İnceleme Yazısı

basur hapı
Basur hapı
Bu blogu yazmaya başladığımdan beri basur hastalığını bitkisel doğal yollarla düzeltebileceğimizi söyledim. Ülkemizdeki basurlu vatandaş sayısı göz ardı edilmeyecek kadar fazla olduğu için basur hapları ve kapsülleri piyasası da gittikçe büyüyor. Çeşitli bitkilerin, çiçeklerin tamamen doğal yöntemlerle hap haline getirildiğini ve basurunuzu iyileştirdiğini iddia ediyorlar.

Öncelikle ben bu hapları vitamin haplarına ya da protein tozlarına benzetiyorum. Vücudunuzda az olan organik ve inorganik maddeleri size sağlayarak basurdan kurtulmanızı sağlamaya çalışıyorlar.Yani amaçları bu sanırım.

Bu basur haplarının sonu yok arkadaşlar. Bir kere kesin çözüm olmaz ve zaten bunu da vaat etmezler edemezler.

İçerik olarak tamamen bitkisel maddelerden yapıldığını söylüyorlar ancak bunlar nasıl bir araya geliyor? Nasıl kıvam alıyor? Sonuçta her hapın, kapsülün ne derseniz işte içinde birtakım kimyasalların olduğunu düşünüyorum. Diyelim kimyasal maddeler yok kendinizi neden bu haplara bağımlı hale getiresiniz ki? Kaç kutuda basurdan kurtulacağınızı garanti eden bir ürün var mı? Yan etkisinin olmadığının garantisini kim veriyor? Ben rastlayamadım.

Fiyat olarak baktığımızda tek kutuyla yetinemeyeceğinizi düşünürsek bu basur hapları ateş pahası bir hal alıyor. Güzelim ülkemizde her bitkinin zaten tazesi doğalı her yerde bulunmakta. Hem daha uygun hem daha sağlıklı.
Basur hapları
Basur hapları

Tabi ki başa gelen çekiliyor biliyorum. Sizlerde herkes gibi bütün yolları deniyorsunuz. Bence bu haplar umut dağıtıyor. Yapılan yorumlara bakarak belki bir umut diyerek alıyoruz. Ben sizlere kesinlikle bu tarz hapları tavsiye etmiyorum. Buraya doğal yöntemlerle bu işi çözeceğiz dediysem bu basur haplarını kesinlikle kastetmedim. Tabiki herkesin kendi hayatıdır ben burda kişisel görüşlerimi yazıyorum. Kullanıp beğenen insanlarda çıkacaktır. Karar sizin.

Eğer benim gibi düşünüyorsanız ve basursuz bir hayat istiyorsanız tamamen yaşam stilinizi değiştirmeniz gerekli. Haplarla olacak iş değildir bu. Anlık rahatlama hissi olur ancak ben o anlık rahatlama hissini uyuşturucuya, alkole benzetiyorum. Bitkisel ve kökten bir tedavi için doğru beslenmeli ve doğru yaşamalısınız. Görüşlerinizi esirgemeyin değerli yorumlarınızla insanları daha iyi bilgilendirebiliriz.


<<<Gebelikte Basur (Hemoroid) Tedavisi                    Basur Acınızı Hafifleten Oturma Banyosu>>>



5 yorum:

  1. sabah hurma incir kaysı yiyorum meyve olarak elma ayva yiyorum..muz yemiyorum kola içmiyorum katı yemek yememeye çalışıyorum ...çözüm yok..bekunis diye bitkisel bi ilaç kullandım iyi geldi ama nereye kadar ..fazla kullanmamak gerekiyomuş ..

    YanıtlaSil
  2. öncelikle geçmiş olsun. Yaptığınız çoğu şey doğru. Yalnız katı yemek yememeye çalışmayın. Posalı yiyecekleri tüketirseniz daha çok verim alırsınız. Sizin de dediğiniz gibi bu tarz ürünlerin bir sonu yok. Zaman geçtikçe bağırsaklarınızın bu ilaçları kullanmadan etkili çalışmadığını göreceksiniz.Güncel olarak bir örnek vermek isterim %100 dana eti diye insanlara ne eti yedirdiklerine bu ülkede şahit olduk. Artık hiç bir ürün eskisi gibi kaliteli değil ve bizi ilaçlara mahkum etmekte. Organik ürünleri satın alabilecek durumunuz varsa onlardan tüketin. Kısacası doğal yaşayın. Her şeyden azar azar beslenirseniz şikayetleriniz azalır.

    YanıtlaSil
  3. bitkisel ilaçların daha çok rağbet görmesi gerekiyor. sitenizde güzel bilgiler var gerçekten. teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. ilaçlar yarar sağlamıyooooor!

    YanıtlaSil
  5. zamanında basur hapı kullanmıştım. Etkisini görememiştim.

    YanıtlaSil

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...