30 Mart 2012 Cuma

Çok İleri Seviye Hasta Değilseniz Basur Ameliyatı Yaptırmayın

basur ameliyatları
basur ameliyatları

Öncelikle yazacaklarım basur sorunuyla yeni tanışanlara ya da orta seviyede basur hastalarınadır. Basur seviyeleri hakkında önceden yazdığım makaleye bakabilirsiniz. Şimdi genelde doktorlarımız ameliyat ile sorunun kökten çözüleceğini ertesi günü işe gidebileceğimizi söylerler. Ancak çevremdeki basur ameliyatı geçirmiş insanları bilen biri olarak bu durumun bu kadar da basit olmadığını içtenlikle söyleyebilirim.

Bu insanların arasında en yakın kişi abimdir. Ben bitkisel yöntemlerle tanışmadan önce kendisi ileri seviyede olmayan basurundan kurtulmak adına ameliyat oldu. Çünkü işe zor gidiyor sürekli ağrılar çekiyordu. Adeta hayatını zindan etmeye yetmişti. Düşünün hastalığı ileri seviye bile değildi.

Abim ameliyat sonrasında basurdan tamamen kurtulacağını düşünürken kanaması olduğunu, otururken sanki kakasını yapacakmış gibi hissetmesi ve buna benzer şikayetleri vardı. Ağrı kesiciler de fayda etmedi acısını dindirmeye. Hatta yemek yemeden soğumuştu tuvalete çıkmak ona işkence gibi geliyordu.

Ameliyat sonrasında kullandığı birtakım ilaçlarda vardı. Ameliyatlı bölgeyi sürekli dezanfekte etmesi gerekiyordu çünkü mikrop kapma olasılığı çok yüksek.

Sözüm size basur ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarım. Pek çok tedavisi bulunan bu hastalığa direk ameliyat oluruz geçer düşüncesiyle bakmayın. Bu şekilde basurdan tamamen kurtulan insan sayısı azdır. Eğer ameliyat olursanız en az 2 haftanız acı içinde geçecek. Abim 1 hafta işe gitmemişti. Bu arada ameliyat masrafları da az buz değil haberiniz olsun.

Ben her zaman Allahın bize verdiği nimetlerden yararlanmanızı tavsiye ediyorum. Basura bitkisel tedavi yöntemleriyle çözüm aramalısınız. Bu arada sizlere basur ameliyat videolarını da izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu ameliyatın çok basit bir ameliyat olmadığını öyle lanse edilmemesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Neticede karar sizindir ben tecrübemi aktarmak adına bu yazıyı yazdım. Hayatınızın geri kalan kısmını basursuz yaşamak için sitemin diğer sayfalarına da göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

<<<Neden Makattan Kan Gelir?                 Basur Bitkisel Tedavi Yöntemlerinin Farkına Varın!>>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...