26 Mart 2012 Pazartesi

Basur Acınızı Hafifleten Oturma Banyosu

Kalçamız kadar hatta biraz daha büyük leğen alınır içi sıcak su ile doldurulur ya da küvetiniz varsa küvette de aynı işlem yapılabilinir. Su kaynar derecede olmamalıdır bu vücudunuzu daha kötü bir hale getirir basurdan kurtulucam derken derinizden olmayın. Bu oturma seanslarını ne kadar çok yaparsanız o kadar çok verim alabilirsiniz.

sıcak su oturma banyosu
sıcak su oturma banyosu

Oturma işlemi sırasında kendinizi kasmayın karnınızı rahat bırakın. Yani ayaklarınızdan güç almayın basurunuz acımayacak şekilde oturun. Eğer küvetiniz varsa bu işlem çok basitleşir aslında. Doldurursunuz küveti yarım saat uzanırsınız sonuçlar etkili olacaktır emin olun.
küvet
küvet

Termal santrallerin suları da basurlu bölgeye iyi gelebilir. Sizlere afyon sandıklı kaplıcalarını tavsiye ederim. Çok şirin ve pahalı olmayan bir yer.

Sıcak su ile rahatlayıp gevşeyeceksiniz. Ağrılarınız bir nebze olsun hafifleyecek. Kan dolaşımınız hızlanacak akış düzeldikçe basur memelerinizde inme hissedeceksiniz.

üç adım yöntemi

Aslında burada amaç genel olarak basurlu bölgeyi sıcak tutmak olduğu için sıcak su banyosu yapamasanız da özellikle kış aylarında üşütmeyin içlik giyin.

hamam
Hamam


Bu yöntemlerin hepsi bir yere kadar ağrılarınızı hafifletecektir. Bitkisel tedavi yöntemlerinin yanında sıcak su oturma banyosunu da yapabilirsiniz. Sıcak su oturma banyosu hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yazabilirsiniz. İyi veya kötü yönlerini tartışabilir insanlara yardımcı olabiliriz.




5 yorum:

  1. kesinlikle rahatlarsınız deneyin bence...

    YanıtlaSil
  2. meşakatli olsa da güzel bir yönteme benziyor. oturma banyosunu hangi sıklıkla yapalım peki?

    YanıtlaSil
  3. arzuladığınız her zaman bu tedaviyi uygulayabilirsiniz. sizi rahatlacağını temin ederim..

    YanıtlaSil
  4. oturma banyosu işe yarıyor gerçekten.

    YanıtlaSil
  5. basurda küçülme saglıyor mu?

    YanıtlaSil

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...