25 Mart 2012 Pazar

Bitkisel Yöntemlerle Basurdan Kurtulun!

Basur Bitkisel Tedavisi
Basur Bitkisel Tedavisi
Türkiye’nin yarısının hayatının belli bir döneminde basurdan şikâyetçi olduğunu biliyor muydunuz? Türk insanı bu hastalığa o kadar çok maruz kalıyor ki bazı insanlarda kronikleşebiliyor. Doktora gidiyor, ameliyat oluyor, çeşitli kimyasal haplar alıyor ancak bir türlü basurdan kurtulamıyor. Kurtulduğunu zannedip hastalığı nüksedenler çoğunlukta.

Basur hastalığı tedavi edilmezse sonucu ölümcül olabilir. Evet, kesinlikle ertelenecek bir rahatsızlık değil. Kansızlık ve şiddetli ağrılarınız olabilir. En önemlisi yaşam standartlarınız düşer. Yaşamış olmak için yaşamak yerine kaliteli bir hayatı her vatandaş hak eder.
üç adım yöntemi
üç adım yöntemi
Her basur ameliyatlık değildir. Hastalığın çeşitli evreleri vardır. Her evrenininse çeşitli tedavi yöntemleri bulunur. Bir basur hastası hastalığı fark ettiği an tedaviye başvurmalıdır. Ertelemek kesinlikle ilerlemesine neden olabilir.

Basurdan kurtulmak için bazı yöntemler vardır. Nedir bunlar?
Tuvalette fazla vakit geçirmemek
Hareketli olmak
Bol bol su içmek
İncir yemek
Patlıcan sapı kaynatıp suyunu içmek
Sıcak suyla rahatlatmak
Posalı gıdalar yemek
Krem sürmek
Ameliyat olmak
Kimyasal ilaçlar içmek
Bitki çayları içmek

Bu liste aslında uzar gider. Ancak herkesin basuru bu yöntemlerle geçmiyor. Belki biraz hafifliyor ama basurun varlığından kurtulamıyoruz. Geçse de tekrar geri gelecek korkusu sarıyor içimizi.

Basur aslında bitkisel yollarla tedavi edilebilir. Doğal yollarla hayatınızı düzene sokabilir bu illetten kurtulabilirsiniz. Tabiî ki herkese her tedavi yöntemi uymayabilir.. Acil şifalar diliyorum basurlu arkadaşlara..

-->

<<<Basur Evreleri                                                         Basur Ameliyattan Sonra Tekrarlar Mı?>>>

2 yorum:

  1. bitkisel çayları ve patlıcan tedavisini deneyen biri olarak söylebilirim ki bitkisel tedavi işe yarıyor...

    YanıtlaSil
  2. şu dönemlerde incir çok önemli bi araç.

    YanıtlaSil

Basur Bitkisel Tedavi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...